24. januar 2012

Blogg lei

Alt for lenge siden jeg har orket å blogge. Det ligger menge personlige årsaker til det. Men nå skal jeg prøve meg igjen. Jeg har mye tid til å sy og kose meg men leter etter kreativiteten min. Den dukker nok opp igjen. Har mange planer på gang. Jeg sluttet dessverre på Pryd i høst. Klarer ikke være kreativ under press. Man skal jo kose seg med det man lager. Min lillegutt er blitt stor. 2 år og 3 mnd gammel. Fått meg iphone så nå blir det enklere å blogge også. Idag har Emilio hatt hjemme dag og vi har koser oss med å tatt litt bilder.

3 kommentarer:

 1. Så fine bilder :)
  Håper du finner igjen kreativiteten din igjen, og si fra hvor du finner den for jeg leter etter min også ;)

  SvarSlett
 2. Lykke til med å finne kreativiteten din igjen! :)

  Jeg syns det er en ærlig sak å være lei av å blogge. Ting går jo opp og ned her i livet, og da er det ikke rart at man blir lei av både det ene og det andre. Og hvorfor skal du gjøre det om du ikke får noe glede ut av det?

  Og det å være kreativ under press kan ødelegge de morsomste ting. Derfor har jeg helt sluttet å strikke eller sy på bestilling. Det er ikke noe for meg. Det eneste jeg fortsatt syns er morsomt er å brodere de små damene mine på bestilling.

  Jeg følger i allefall bloggen din. :)

  SvarSlett
 3. så og si sluttet å gjøre det jeg også. Liker helst å lage akkurat det JEG vil. ellers er det ikke gy. Det er mye jeg har lyst å lage framover, lyst å sy av vanskelige mønstre også. så lærer man mye nytt. :)

  June skal si ifra jeg :D den dukker nok opp til oss begge to snart. Når solen kommer igjenn og dagene blir lysere.

  SvarSlett